Бойовики ДНР поплатяться за знущання з українців: з'явилися подробиці і фото
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР поплатяться за знущання з українців: з'явилися подробиці і фото

Бойовики ДНР поплатяться за знущання з українців: з'явилися подробиці і фото
Джерело:  online.ua

Українські волонтери спільно з Військовою прокуратурою України розшукують бойовиків так званої ДНР, які конвоювали бійців ЗСУ під час "параду полонених" в Донецьку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого блогера і координатора організації "Стоп Терор" Семена Кабакаєва.
Читайте також: Бо йовики ДНР вирішили "будувати економіку" за зразком СРСР: з'явилося відео
"Просимо впізнати учасників "параду полонених" в Донецьку. До нашого проекту Стоп Терор звернулася Військова Прокуратура України, з проханням впізнати даних бойовиків на цій фотографії. Всі вони були конвоїрами і супроводжуючими", - звернувся Кабакаєв до українців і опублікував фото терористів.


Відзначимо, в День незалежності України 24 серпня 2014 року в Донецьку провели так званий "парад ганьби", в ході якого по центру міста провели полонених українських військовослужбовців і знищену військову техніку, пародіюючи військовий парад в Києві і марш полонених нацистів по Москві.


Як повідомляв ONLINE.UA,

активісти громадських організацій випустили книгу під назвою "Ті, що пережили пекло" про жорстокість бойовиків на Донбасі

. Зокрема, в книзі наводяться свідчення українських військовослужбовців, які взяли участь в "параді полонених".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?