Трагедія з дітьми в Києві: поліція відхрестилася від гучних звинувачень
Категорія
Події
Дата публікації

Трагедія з дітьми в Києві: поліція відхрестилася від гучних звинувачень

Трагедія з дітьми в Києві: поліція відхрестилася від гучних звинувачень
Джерело:  online.ua

Правоохоронні органи спростували інформацію про те, що поліцейські приїжджали на виклик до зачиненої квартири, де на 9 днів жінка залишила без їжі малолітніх дітей, і нічого не зробили.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Патрульної поліції України.
"Інформація, поширена деякими журналістами та громадянами, про те, що перед смертю дитини в Києві в зачиненій квартирі приїжджали поліцейські, які не допомогли, не відповідає дійсності", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Траге дія з дітьми недбайливої ​​матері в Києві: з'явилися шокуючі деталі і відео


"Викликів в патрульну поліцію за адресою проживання дітей протягом останнього місяця не надходило!", - додали в прес-службі Патрульної поліції.


Нагадаємо,

жінка залишила доньку (2 роки 10 місяців) і сина (1 рік 11 місяців) одних в замкненій квартирі, після чого повернулася тільки через 9 днів

. Коли вона прийшла, хлопчик вже кілька днів як помер, а дівчинка була непритомна. За інформацією деяких ЗМІ, сусіди стверджували, що діти багато плакали, в зв'язку з чим викликали поліцейських, які послалися на зачинені двері, через які вони нічого не можуть зробити, і поїхали.


Як повідомляв ONLINE.UA,

у дівчинки на момент госпіталізації почали відмовляти внутрішні органи, але з'явилася інформація, що її стан поліпшується і скоро її можуть перевести з реанімації

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?