Глава Ради Європи зробив скандальну заяву про Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

Глава Ради Європи зробив скандальну заяву про Україну

Глава Ради Європи зробив скандальну заяву про Україну

Генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Ягланд назвав Україну винною в протиріччях Росії та країн Європи, що обурило користувачів мережі.
Про це він заявив в розмові з норвезькою пресою в Москві, куди приїхав з дводенним візитом, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу віце-президента ПАРЄ, депутата Верховної Ради Володимира Ар'єва.
"Слон в посудній крамничці - як і раніше - Україна. Саме це є причиною протиріч між Росією і рештою Європи. Якщо не буде знайдено вихід зі становища, що склалося, важко зрозуміти, яким чином можна буде домогтися поліпшення", - сказав Ягланд, пише ABC Nyheter.
Читайте також: ЗМІ розповіли, як Росія зіштовхує лобами Україну та Європу
В ході візиту в Москву Ягланд запланував зустрітися з російським лідером Володимиром Путіним, главою МЗС РФ Сергієм Лавровим, спікером Держдуми В'ячеславом Володіним і спікером Ради Федерації Валентиною Матвієнко. Норвезькі ЗМІ інформують, що Ягланд приїхав до столиці РФ з наміром обговорити стан відносин Росії і Ради Європи, конфлікт в Україні та тему ПАРЄ, і у нього склалося враження, що російські політики налаштовані на "діалог і співпрацю" з країнами Заходу.
Відзначимо, що подібні заяви розлютили користувачів мережі. Так Володимир Ар'єв написав у Twitter: "Здається, генсек Ради Європи втратив совість і межі пристойності. Прошу МЗС негайно відреагувати!".



Никуся-Перемога: "Україна винна в анексії Криму та окупації ряду районів Донбасу!? Україна стримує окупантів РФ ціною життів і кров'ю!"


Nataly: "Це ж неправильний переклад. "Elefanten i rommet" означає зовсім не те, що рос. "Слон в посудній лавці".


MOZART: "Нічого дивного. Європа вже зає... втомилася чекати у нас змін. Вони й року не протримають санкції, ми їх втомили вже".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Володимир Ар'єв заявив, що ПАРЄ розглядає можливість повернення російської делегації

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?