Рада винесла рішення щодо недоторканності нардепа-олігарха
Категорія
Політика
Дата публікації

Рада винесла рішення щодо недоторканності нардепа-олігарха

Рада винесла рішення щодо недоторканності нардепа-олігарха
Джерело:  online.ua

У четвер, 8 грудня, Верховна Рада проголосувала за зняття депутатської недоторканності з нардепа від "Опозиційного блоку" і олігарха Вадима Новинського.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
За відповідне рішення проголосували 228 народних депутатів.
Перед голосуванням генпрокурор Юрій Луценко озвучив в Раді подання про дачу згоди на притягнення до кримінальної відповідальності Новинського.

Читайте також: У Луценк а і нардепа в Раді спалахнула сварка: з'явилося відео
7 грудня регламентний комітет Верховної Ради не зміг зробити висновок про мотивованість представлення на притягнення до кримінальної відповідальності Новинського за недостатністю доказів.
Як відомо, Новинський підозрюється в тиску на покійного митрополита УПЦ МП Володимира в інтересах екс-президента Віктора Януковича. Також його підозрюють у незаконному обмеженні свободи митрополита Олександра Драбинка, який був помічником Володимира.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генпрокурор Юрій Луценко не виключав, що кримінальну справу проти депутата від "Опозиційного блоку" Вадима Новинського може бути перекваліфіковано.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?