Фанат Скарлетт Йоханссон проник на військову базу заради фото з нею
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Фанат Скарлетт Йоханссон проник на військову базу заради фото з нею

Фанат Скарлетт Йоханссон проник на військову базу заради фото з нею

У Туреччині невідомий чоловік проник на військову базу Інджірлік, щоб сфотографуватися з американською актрисою і співачкою Скарлетт Йоханссон.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Hurriyet Daily News.
За інформацією видання, Йоханссон і інші знаменитості приїхали на авіабазу в рамках спеціального турне, спрямованого на підтримку бойового духу солдатів США.
Шанувальник зірки розповів, що приїхав до авіабази, коли дізнався, що там буде Скарлетт. За його словами, він зумів пробратися на базу, незважаючи на її серйозну охорону і був єдиним, хто перебував там у цивільному одязі.
Читайте також: Знамени тий співак розбив прихильнику обличчя: з'явилося відео
Невідомий завантажив зроблені ним фото з актрисою в соціальній мережі.
"Заради Скарлетт я подолав усі бар'єри. Вона помітила мене, поки я чекав можливості, щоб сфотографуватися з нею, а пізніше вона поклала руку на мою талію і обняла мене на моє прохання. Життя зупинилося для мене в той момент", - написав у соцмережах чоловік, ім'я якого не вказується.


Повідомляється, що чоловік живе в місті Адана на півдні Туреччини, поблизу якого розташована авіабаза Інджірлік.
Крім того, хлопець встиг сфотографуватися, користуючись нагодою, і з актором Крісом Евансом і зіркою НБА Реєм Алленом.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше іспанський співак Енріке Іглесіас показав, як ставиться до своїх відданих шанувальників. Артист зупинив своє авто, щоб зробити фото з дівчиною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?