Не довчилася: Макаревич презирливо проїхався по кримській "няші" Поклонській
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Не довчилася: Макаревич презирливо проїхався по кримській "няші" Поклонській

Не довчилася: Макаревич презирливо проїхався по кримській "няші" Поклонській
Джерело:  Гордон

Російський співак, лідер групи "Машина часу" Андрій Макаревич в контексті заяви екс-"прокурора" Криму, депутата Держдуми РФ Наталії Поклонської проти фільму "Матильда" відомого російського кінорежисера Олексія Учителя назвав її недоучкою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю музиканта "Гордон".
Відзначимо, що в ході інтерв'ю у Макаревича запитали, що він думає з цього приводу заяви Поклонської проти художнього фільму "Матильда". "Мене глибоко не цікавить Наталія Поклонська, - відповів музикант. - Життя коротке і досить сумне. На світі багато цікавих речей. Навіщо я повинен витрачати час свого життя на якусь Наталію Поклонську?".
Читайте також: У Києві Макаревичу підспівували "ла-ла-ла": з'явилися фото концерту
"Олексій Учитель прекрасний режисер. Нехай він робить своє кіно. По-моєму, це очевидна річ. Ви мене змушуєте вимовляти банальності. І так всі знають, що Учитель - це заслужений і хороший режисер", - підкреслив Макаревич і додав, що раз Поклонська цього не знає, то "зовсім у неї справи кепські".
"Я за неї не відповідач. Розумієте? Хіба мало на світі людей, які не довчилися? Що мені тепер робити? Мене оточують люди, які довчилися. Я з ними існую в своєму колі. Мене це цілком влаштовує", - резюмував лідер "Машини часу" .
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський фінансист і блогер Слава Рабинович висловив думку, що Олексій Учитель став жертвою своїх же поглядів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?