У Криму затриманий сміливий український активіст: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У Криму затриманий сміливий український активіст: з'явилися подробиці

У Криму затриманий сміливий український активіст: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

У Криму Федеральна служба безпеки Росії звинуватила проукраїнського активіста Володимира Балуха в зберіганні зброї і затримала.


Про це заявила дружина активіста, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Crimean Human Rights Group.


29 листопада 2016 року Балуха вивісив на стіні свого будинку в селі Серебрянка Роздольненського району Криму табличку з адресою "Вулиця Героїв Небесної сотні, 18". Після цього глава сільради Віталій Степанюк погрожував йому звернутися в поліцію.


Вранці 8 грудня ФСБ 4 години обшукувала будинок активіста і його матері, після чого нібито знайшли на горищі 90 патронів і тротилові шашки і затримали Володимира Балуху.


Примітно, що перший обшук в будинку затриманого активіста проводили в квітні 2015 року, тоді співробітники російських спецслужб знімали прапор України з даху його будинку.




Відзначимо, що подібна новина викликала широкий громадський резонанс і безліч користувачів мережі "репостнули" запис з інформацією про затриманого, щоб якомога більше людей дізналися про подію і допомогли звільнити Балуху.


Читайте також: Мережу підірвала історія російського найманця на Донбасі, кинутого своїми ж: з'явилося відео



Touch with reality: "Підкидати патрони - це фсбшна класика".


Andrii Klymenko: "Ви зрозуміли таємний хід того, що роблять окупанти в Криму? Розуміючи їх психотип, я просто впевнений: вони "вирівнюють" кількість заарештованих кримських татар з заарештованими інших національностей. Навіщо? - А щоб сказати, що в Криму не тільки кримських татар пресують, що немає переслідувань за національною ознакою, а тільки по "терористичній"...


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'явилося викриття фейку ФСБ РФ про українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?