Україна і російський газ: став відомий результат переговорів
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна і російський газ: став відомий результат переговорів

Україна і російський газ: став відомий результат переговорів
Джерело:  interfax.com.ua

Глава "Нафтогазу України" Андрій Коболєв заявив про відсутність результатів тристоронніх переговорів з російським "Газпромом" і Єврокомісією.


Про це він розповів в ході розмови з журналістами, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".


"Сьогодні, на жаль, угоди досягти не вдалося. Сподіваємося, що це можна буде зробити в майбутньому, але сьогодні ми не змогли підписати додаткові угоди. Без них покупка російського газу відповідно до контракту між "Нафтогазом" і "Газпромом" неможлива", - сказав Коболєв.


Читайте також: Скільки коштує російський газ: в Україні пояснили на пальцях


Відзначимо, згідно з контрактом між "Газпромом" і "Нафтогазом" вартість газу становить $178-183 за 1 тис куб м, в той час як з першого кварталу 2017 року ціна зросте до $200-210 за 1 тис куб м.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в росЗМІ поширилася інформація, що  в ході тристоронніх переговорів РФ зажадає зняти антимонопольний штраф з "Газпрому" в розмірі 6,4 млн доларів  в обмін на відмову газового монополіста від поставок по системі take-or-pay.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?