Соратник Трампа зробив гучну заяву щодо скандалу в Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

Соратник Трампа зробив гучну заяву щодо скандалу в Україні

Соратник Трампа зробив гучну заяву щодо скандалу в Україні
Джерело:  online.ua

Колишній керівник виборчого штабу кандидата в президенти США Дональда Трампа Пол Манафорт заявив, що  скандальна "чорна бухгалтерія" Партії регіонів  - сфальсифікована.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Манафорта CBS.


"Уряд України заявив, що "амбарна книга" була сфальсифікованим документом, - підкреслив політтехнолог збіглого екс-президента України Віктора Януковича. За його словами, ФБР не займається розслідуванням "чорної бухгалтерії", і займатися не буде.


Читайте також: У США розслідують причетність радника Трампа до корупції в Україні


Манафорт також спростував інформацію про знаходження під слідством у зв'язку зі скандалом навколо "чорної бухгалтерії", але додав, що  пішов зі штабу Трампа  саме через нього.


"Я став перешкодою передачі його (Трампа - ред.) повідомлень. Я вважаю, це було несправедливо, звинувачення були неправдивими, але в дійсності я став перешкодою, а моя головна мета полягала в тому, щоб Трамп був обраний президентом", - підкреслив Манафорт.


Як повідомляв ONLINE.UA,  згідно з документами "чорної бухгалтерії" Партії регіонів Пол Манафорт отримав $12,7 млн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?