Привели до перемоги Трампа: ЦРУ видало гучні звинувачення на адресу Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Привели до перемоги Трампа: ЦРУ видало гучні звинувачення на адресу Росії

Привели до перемоги Трампа: ЦРУ видало гучні звинувачення на адресу Росії
Джерело:  online.ua

Американське Центральне розвідувальне управління вважає, що Росія втручалася в процес президентських виборів в США, щоб допомогти республіканцеві  Дональду Трампу  перемогти.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Washington Post.


Джерела видання повідомили, що ЦРУ встановило осіб, нібито пов'язаних з російською владою, які передали сайту WikiLeaks листи зі зламаного сервера Демократичної партії, в тому числі листи голови штабу Хілларі Клінтон Джона Подести.


На думку ЦРУ, ці особи мали намір завдати шкоди передвиборної кампанії Клінтон і надати допомогу Трампу.


Читайте також:  Клінтон все-таки "перемогла" Трампа: соцмережі схвильовані


Раніше президент США Барак Обама доручив американським розвідувальним службам провести повне розслідування кібератак і зарубіжних втручань в системи, які були задіяні під час проведення президентських виборів в 2016 році.


Нагадаємо, президентські вибори в США пройшли 8 листопада. Перемогу на виборах здобув республіканець Дональд Трамп, він стане 45-м президентом США. Його інавгурація відбудеться 20 січня 2017 року.


Як повідомляв ONLINE.UA, ще під час передвиборної кампанії в США  американські спецслужби підозрювали Росію в передачі WikiLeaks інформації з електронних листів глави передвиборного штабу кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?