Європу чекають бомбисти Кремля в кафе і театрах: в Україні зробили жорстку заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

Європу чекають бомбисти Кремля в кафе і театрах: в Україні зробили жорстку заяву

Європу чекають бомбисти Кремля в кафе і театрах: в Україні зробили жорстку заяву
Джерело:  online.ua

Політтехнолог, заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький вважає, що в Європі не розуміють всієї небезпеки російської агресії, і є шанс того, що в країнах ЄС з'являться «бомбисти з Кремля».


Таку думку  Голобуцький висловив у своєму блозі на ONLINE.UA.


Коментуючи інтерв'ю прем'єра Нідерландів Марка Рютте щодо безвізу для України і щодо Угоди про асоціацію України з ЄС, Голобуцький сказав, непрямо цитуючи Рютте, що «ця угода не має стати ні оборонною гарантією для нас, ні кроком до вступу в ЄС».


«І це заявив прем'єр країни-члена НАТО (хоча 53 тисячі солдатів королеви Максими - це не 1,5 мільйона військових Трампа)! Так, у нього (з його антимігрантською позицією, досить жорсткою як для ЄС) немає більшості в Сенаті. Так, він зробив поправку "я абсолютно переконаний, що Європа має бути єдиною проти російської зовнішньої політики», - продовжив Голобуцький.


Читайте також:  Нідерланди закривають шлях України в ЄС: з'явилися гучні вимоги


«Але факт залишається фактом: значній частині виборців Нідерландів глибоко нецікава безпека їх нового будинку (Нідерланди після війни стали найбільш привабливим об'єктом для мігрантів з Індонезії, Туреччини, Марокко, Сурінаму, а зараз потік мігрантів в королівство настільки сильний, що Сенат був змушений змінити законодавство; сьогодні значну частину населення складають мусульмани). Для них РФ як ядерний агресор "десь там, далеко на півночі" - і збитий "буком" МН17 нічого, в цілому, не змінив», - продовжив політтехнолог.


«Уряду України, схоже, нарешті, набридло зображати добровільного агнця на заклання. Європа старанно зображає нерозуміння основ власної безпеки? Без ентузіазму, але послідовно демонструє, як вона панічно боїться "цих страшних заробітчан з України", а не кремлівських бомбістів в кафе і театрах, ядерних ракет в анексованому Криму і мігрантських погромів у всіх європейських країнах? Добре», - вважає Голобуцький.


«На цей випадок в Галичині є чудова приказка:"Не мила ксьондзу офіра? – Ходь, теля, додому!" (Не хоче поп прийняти теля в підношення? Ладно, залишимо собі - Ред.). Ні, то ні », - додав політтехнолог.


Відзначимо, прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте заявив, що влада країни готова відмовитися від ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС в разі, якщо в документі буде прописано надання Україні оборонних гарантій і передбачено подальше членство в ЄС.


Більше  читайте в блозі Олексія Голобуцького на ONLINE.UA: Трамп нам на допомогу: Україна потягне війну і без Європи

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?