Трамп бере на найважливіший пост людину з орденом від Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп бере на найважливіший пост людину з орденом від Путіна

Трамп бере на найважливіший пост людину з орденом від Путіна
Джерело:  online.ua

Обраний президент США Дональд Трамп пропонує призначити на посаду Державного секретаря США главу найбільшої нафтової компанії США ExxonMobil Рекса Тіллерсона.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Wall Street Journal.


Exxon Mobil веде свою діяльність в більш ніж 50 країнах світу. Відомо, що в 2011 році Exxon Mobil підписав угоду з Роснефтью, великою російською державною нафтовою компанією, для спільної розвідки і видобутку нафти.


З тих пір в Росії обидві компанії створили 10 спільних підприємств, більш того, в 2013 році президент Росії Володимир Путін нагородив Тіллерсона орденом.


При цьому санкції США проти РФ за окупацію Криму змусили Exxon Mobil відмовитися від деяких проектів, що спричинило збитки компанії в розмірі 1 млрд доларів. Тіллерсон є критиком санкцій США проти РФ.


Читайте також:  Радник Трампа не порадував Путіна щодо Криму


Також стало відомо, що екс-мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані відмовився від роботи в команді Трампа і вважав за краще залишитися в приватному секторі.


"Сьогодні обраний президент Д.Трамп оголосив, що в ході зустрічі з колишнім мером Нью-Йорка Руді Джуліані, яка відбулася 29 листопада 2016 року, Джуліані зняв свою кандидатуру з розгляду на позицію в новій адміністрації", - сказано в повідомленні перехідної команди Трампа.




karloson71: Агенти # Путіна і # Кремля захоплюють # Білий дом #WhiteHouse #USA.


Alexander: Готуйтеся до удару в спину.


Punk: Як же росіяне очкують, кожного нового члена команди Трампа очікують з хвилюванням :)


Maksim А. Yartsev: Це знущання.


Як повідомляв ONLINE.UA,  американське Центральне розвідувальне управління вважає, що Росія втручалася в процес президентських виборів в США, щоб допомогти республіканцеві Дональду Трампа здобути перемогу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?