Трамп відхрестився від гучного повідомлення щодо своєї роботи
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп відхрестився від гучного повідомлення щодо своєї роботи

Трамп відхрестився від гучного повідомлення щодо своєї роботи
Джерело:  BBC

З'явилося офіційне підтвердження того, що  переможець президентських виборів в США Дональд Трамп не продовжуватиме вести реаліті-шоу The Celebrity Apprentice ( "Знаменитий підмайстер"), незважаючи на інформацію, що раніше з'явилася в ЗМІ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.


Трамп заявив, що 15-й сезон передачі буде вести актор і колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварцнеггер, в той час як сам мільярдер присвятить цьому "нуль часу".


Читайте також: Трамп і зірка Голлівуду раптово стали колегами


"Я не маю нічого спільного з The Apprentice, крім того факту, що я його придумав разом з Марком Б. (продюсер шоу Марк Бернетт - ред.) і у мене в ній велика частка. Присвячу їй НУЛЬ ЧАСУ, - написав республіканець в Twitter . - Повідомлення Сі-ен-ен про те, що я буду працювати на The Apprentice під час свого президентського терміну, навіть за сумісництвом, сміховинні і неправдиві - фейкова НОВИНА!".


Відзначимо, що 2 січня вийде новий сезон телешоу, в той час як церемонія інавгурації Дональда Трампа пройде 20 січня. В The Celebrity Apprentice знамениті люди збирають гроші на благодійність. Трамп вів програму з 2008 до 2015 року до своєї заяви про мігрантів, після якої телеканал розірвав з ним контракт і програма перестала виходити в ефір.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  редакція американського журналу Time назвала мільярдера Дональда Трампа "Людиною року".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?