Під Одесою йде масштабна поліцейська операція: з'явилися фото і заява Авакова
Категорія
Події
Дата публікації

Під Одесою йде масштабна поліцейська операція: з'явилися фото і заява Авакова

Під Одесою йде масштабна поліцейська операція: з'явилися фото і заява Авакова
Джерело:  online.ua

Глава Міністерства внутрішніх справ України  Арсен Аваков  заявив, що в Затоці Одеської області проводиться масштабна спецоперація для припинення діяльності злочинної групи.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Faceboоk міністра.


"Сьогодні (10 грудня - ред.) в Одеській області Національна поліція спільно з Управлінням з розслідування особливо важливих справ Генпрокуратури і головного управління "К" СБУ, проводять масштабну операцію: обшуки і затримання в усіх елементах банди. Працівниками Державтоінспекції зафіксовано і внесено в виробництво більш 50 епізодів злочинів, які очолювали "обрані" на виборах керівники місцевої ради. І перший з розслідуваних зафіксованих злочинів - маніпуляція виборними процедурами і організація фіктивного голосування", - написав Аваков.


Читайте також: В Одесі поліція влаштувала погоню за злочинцями: з'явилися яскраві відео


Він пояснив, що при пособництві чиновників перед виборами в декількох квартирах було прописано 750 "виборців". При цьому, загальна кількість виборців в Затоці становить 1350 чоловік.


"Цей "електорат", привезений на вибори, "проголосував", дозволивши прийти до влади в селищі, по суті, організованій злочинній групі. Основна мета групи - наживатися на махінаціях з землею в курортній прибережній зоні", - повідомив глава МВС.


Аваков інформував, що співробітники правоохоронних органів здійснюють фінальну операцію для припинення діяльності злочинної групи, в яку входять місцеві судді, члени СБУ, прокурори, поліцейські, чиновники місцевих органів влади. Загалом у спецоперації беруть участь понад 300 співробітників центрального апарату Нацполіціі.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Затоці відбулися сутички між прихильниками колишнього секретаря селищної ради В'ячеслава Бокого і людьми, які підтримували депутата місцевої ради Наталію Вернигору.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?