У Нігерії церква, що обвалился, вбила більше 150 людей: відео з місця трагедії
Категорія
Світ
Дата публікації

У Нігерії церква, що обвалился, вбила більше 150 людей: відео з місця трагедії

У Нігерії церква, що обвалился, вбила більше 150 людей: відео з місця трагедії
Джерело:  online.ua

У Нігерії в місті Уйо штату Аква-Ібом через обвалення даху церкви під час служіння загинули мінімум 160 осіб, раніше повідомлялося про 60 жертв страшної НП.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press


За інформацією одного з представників лікарні при нігерійському Університеті Уйо Етете Петерса, морги в місті переповнені.


"Остаточне число загиблих, ймовірно, буде набагато вище", - уточнив представник госпіталю.


ЗМІ відзначають, що церква, в якій сталася НП, була недобудована. Будівельники поспішали закінчити роботи до проведення багатолюдній служби. Дах обвалився через повалені металеві балки, які підтримували конструкцію.


Читайте також:  Дві смертниці здійснили теракт на півночі Нігерії


В церкви зібралися сотні людей, щоб бути присутнім на церемонії висвячення священика. На церемонію було запрошено в тому числі губернатора нігерійського штату Удома Еммануеля, якому вдалося вижити, його врятували від смерті охоронці.



Як повідомляв ONLINE.UA,  9 лютого в Нігерії дві терористки-смертниці підірвали табір біженців, в результаті чого загинуло понад 60 людей, ще 78 людей отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?