Жахливий теракт в Єгипті: з'явилися відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Жахливий теракт в Єгипті: з'явилися відео

Жахливий теракт в Єгипті: з'явилися відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'являються відео з кадрами наслідків  теракту в коптському храмі в центрі Каїра в Єгипті, також стали відомі нові дані про загиблих.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


Єгипетські слідчі, що займаються вибухом в церкви в каїрському районі Аббасі, вже отримали дані з камер відеоспостереження, встановлених в районі вибуху, повідомив журналістам губернатор Каїра Атеф Абдель Хамід.


Вибух стався 11 грудня о 9.57 за місцевим часом під час недільної служби.


За останніми даними, в результаті вибуху загинули 26 осіб, постраждали від сорока до шістдесяти.


«На щастя, в цьому районі багато лікарень, всіх постраждалих взяли, всі операційні були готові і зараз йдуть операції", - додав губернатор.


Читайте також:  Теракт у Стамбулі: з'явилося нове відео моменту вибуху


Відзначимо, невідомий, за попередніми даними, кинув вибуховий пристрій в одне з приміщень коптського храму, коли там йшла служба. За іншими даними, пристрій міг перебувати в сумці і його привели в дію дистанційно.


Єгипетські копти - це значна християнська громада Близького Сходу. Тільки в Каїрі налічується 163 коптських церков.




Як повідомляв ONLINE.UA,  в турецькому Стамбулі увечері 10 грудня недалеко від стадіону Vodafone Arena прогримів вибух, що забрав життя кількох десятків людей. Міністр транспорту Туреччини Ахмет Арслан назвав вибух терактом на своїй сторінці в Twitter.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?