На окупованому Донбасі заспівали по-українськи заради дружби з Росією: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

На окупованому Донбасі заспівали по-українськи заради дружби з Росією: з'явилося відео

На окупованому Донбасі заспівали по-українськи заради дружби з Росією: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

В окупованому бойовиками так званої ЛНР Краснодоні Луганської області провели проросійський флешмоб для дружби між Росією і Україною, причому одна з пісень була виконана по-українськи.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


Читайте також: У Києві провели проросійський флешмоб: з'явилося відео


Флешмоб провели 10 грудня на центральному ринку. Примітно: незважаючи на те, що в рамках даного флешмобу зазвичай виконуються радянські пісні, в цей раз місцеві жителі виконали одну українську народну пісню. Активісти заспівали твори: "Ось хтось з гірочки спустився", "Смуглянка" і "Розпрягайте, хлопцi, коней".


У мережі з'явилося відео масової акції:


Відео: YouTube/Віктор Колесников


Один з користувачів мережі прокоментував опубліковане відео: "Тепер співай не співай, а СРСР не повернути".


Відзначимо, що даний флешмоб почався з Запоріжжя, де студенти музичного училища зібралися на ж/д вокзалі і виконали пісню з фільму «Весна на Зарічній вулиці». Потім в Харкові виконали «Старий клен». Потім  в Одесі на вокзалі заспівали «Смуглянку-молдаванку».


Українська громадськість назвала флешмоб "проросійським", так як люди виконують радянські пісні в знак бажання миру з РФ.


Як повідомляв ONLINE.UA,  на залізничному вокзалі в Донецьку раніше виконали пісню "Від героїв минулих часів" з фільму "Офіцери".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?