Український чиновник насмішив мережу своєю безграмотністю: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Український чиновник насмішив мережу своєю безграмотністю: з'явилося відео

Український чиновник насмішив мережу своєю безграмотністю: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

7 грудня на посаду директора національного природного парку "Тузловські лимани" призначили Віталія Чакіру, відповіді якого на конкурсний відбір вразили користувачів мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міністерства екології та природних ресурсів України.


Після перегляду пакетів документів, поданих претендентами на відповідність зазначеним в оголошенні вимогам, до участі в конкурсі допустили трьох кандидатів: Олега Куракова, Віталія Чакіру і Миколу Павленка, який не з'явився на засідання. За результатами голосування члени комісії оголосили переможцем Віталія Чакіру.


Читайте також: Чий синку? Новий путінський міністр здивував мережу своїм віком


На відео з засідання, опублікованому користувачем Zoya Kazanzhy в Facebook, відображено, що у Чакіри запитували, що таке екосистема, які екосистеми парку найбільше зазнали антропогенного впливу, що таке екологічна мережа і чи має парк до неї відношення. "Ну, парк має відношення, але я дослівно не скажу зараз", - заявив він у відповідь.


На прохання назвати п'ять видів іхтіофауни парку Чакіра заявив: "Риба! Далі", а на питання про те, як він планує впроваджувати європейські стандарти охорони навколишнього середовища в парку відповів: "Брати за основу їх стандарти та впроваджувати в нашу роботу".


"Як ви плануєте управляти відразу трьома підприємствами?", - також запитали Чакіри, на що він відповів: "Ну, питання не по темі...".



У соцмережах бурхливо відреагували на подібні конкурсні відбори. Так, Olga Kuchma написав: "Це що, найрозумніший з претендентів на посаду? "Доборолась Україна, до самого краю", як у Шевченка".


Alla Poberezhnik: "Як на мене, це просто ж*па".


Inna Sichkovska: "Скільки коштує це призначення? Хто продавець таких призначень? Як оскаржити таке призначення?".


Юрій Лісовий: "Це знущання просто..."


Таміла Слободянюк: "Бігають, розгублені очі, повна відсутність інтелекту. Він навіть не розуміє суті заданого питання..."


Сергій Руденко: "Писець парку!"


Денис Зерченко: "Так я не зрозумів: він після всього цього пройшов відбір на посаду?"


Віталій Мельник: "У цьому наша і проблема, що такі нездари майже всім керують".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  прокуратура призначила сина глави СБУ Олега Грицака начальником відділу прокуратури Київської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?