Це стаття: мережу розбурхали чутки про переговори Савченко і ватажків ДНР-ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

Це стаття: мережу розбурхали чутки про переговори Савченко і ватажків ДНР-ЛНР

Це стаття: мережу розбурхали чутки про переговори Савченко і ватажків ДНР-ЛНР
Джерело:  online.ua

У мережі жорстко розкритикували  нардепа України від "Батьківщини" Надію Савченко в зв'язку з чутками про її переговори в Мінську з ватажками бойовиків так званих ДНР і ЛНР.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.


Так, український політтехнолог Тарас Березовець написав: "Якщо інформація про зустріч Надії Савченко з ватажками ДНР і ЛНР в Мінську вірна, тим більше за участю російських спецслужб, це стаття про зраду Батьківщині. Без варіантів. У будь-якому випадку, Надія, схоже, вже загралася . льотчиця-залётчиця".


Читайте також: Соцмережі розвеселила заява Савченко про плани зустрічі з ватажком ДНР: з'явилося відео




Sergiy Loktionov: "А як ще можна кваліфікувати спілкування військовослужбовця ЗСУ з ватажками противника?"


Віталій Ножин: "Вона ж сказала, що з чортом буде говорити заради звільнення полонених. Їй же треба рейтинг робити перед виборами, ось Путін і допомагає".


Pavel Dmitrov: "Її не чіпатимуть, зараз їй полонених видадуть і припреться на білому коні".


Ihor Bryhinets: "Про зраду батьківщині Героя України!".


Журналістка Ольга Сніцарчук, яка 11 грудня просила прокоментувати Савченко чутки про її переговори в Мінську, написала: "З Савченко наживо побачилася вперше. Запитала про її вояж до Мінська на днях. Як і Петро Шуклінов залишилася без виразної відповіді. "Коли мені буде що вам сказати, я повідомлю!". На моє уточнення Надія ще й гримнула на мене!) взагалі у нас було цікаво. Надія говорила, що дипломатія - не перспективна, перспективніше "розстріляти половину".

- Давайте вирішимо: ми рубаємо або миримося? - запропонувала Савченко.

- А що вам ближче? - уточнив у неї експерт.

- Мені як солдату однаково, що вбивати, що не вбивати".




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше джерела в Тристоронній групі розповіли ЗМІ, що  представників бойовиків зустрічали в Мінську автомобілі з дипломатичними номерами, які в супроводі ФСБ відвезли їх на переговори з Надією Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?