Як це назвати? Мережу обурило підвищення по службі екс-беркутівця, який розганяв Майдан
Категорія
Події
Дата публікації

Як це назвати? Мережу обурило підвищення по службі екс-беркутівця, який розганяв Майдан

Як це назвати? Мережу обурило підвищення по службі екс-беркутівця, який розганяв Майдан
Джерело:  online.ua

Колишній заступник командира київського "Беркута", який 30 листопада 2013 року бив студентів під час Євромайдану, Андрій Дідюк став командиром Полка поліції особливого призначення №1, чим розбурхав соцмережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Романа Сініцина.
"Це Андрій. Прізвище Дідюк. Три роки тому Андрій був майором. Заступником командира київського Беркута. Заступником Кусюка, який зараз служить в російському ОМОН. Саме того Беркута, який бив студентів 30-го листопада. Який калічив, викрадав, вбивав людей в період з листопада 2013 по січень 2014. Зараз Андрій - підполковник. Продовжує служити. Правда, тепер обіймає посаду командира Полка поліції особливого призначення №1. Так тепер називається беркут. Андрій командує всім київським Беркутом. Андрій пішов на підвищення", - написав він.

Читайте також: Шк іряк підірвав мережу словами про "вони" і Авакова: з'явилося відео
За його словами, колишній "беркутівець" проходить обвинуваченим у справі 30 листопада, однак він не відсторонений і продовжує працювати.
Також Синицин зазначив, що "перспектив у цій справі особливих немає, її навмисно розвалює суддя Олена Мєлєшак, яка фабрикувала справи проти АвтоМайдану в той же період".
"Власне це все, що Вам потрібно знати про реформу поліції від Авакова", - резюмував він.






Як повідомляв ONLINE.UA, утікач-екс-президент України Віктор Янукович на допиті заявив, що співробітників "Беркута" 30 листопада 2013 року на Майдані спровокували, в результаті чого вони перевищили свої повноваження і побили студентів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?