Вакарчук висловився про "чорні списки" росіян
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вакарчук висловився про "чорні списки" росіян

Вакарчук висловився про "чорні списки" росіян
Джерело:  tvr.by

Знаменитий музикант, лідер популярної української групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук перед концертом в Мінську заявив, що виступає проти будь-яких "чорних списків" діячів культури.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Белтарадіоокомпанію".
На питання журналіста, наскільки глибокий розкол творчої інтелігенції в Україні через політичну ситуацію в країні, Святослав відповів:
"Я не думаю, що в Україні існує реальний розкол, розділ інтелігенції. Я б сказав, що сьогодні українська нація як ніколи згуртована в зв'язку з подіями на Сході. Звичайно, є якісь бачення різні різних речей... Але чим далі після подій, які почалися у нас в 2014-му році, тим менше цього розколу", - зауважив Вакарчук.

Читайте також: Євробачення-2017: в Україні пояснили щодо "чорних списків" росіян
На питання про те, наскільки адекватні "чорні списки" проти діячів культури, музикант зазначив:
"Якщо людина порушила в юридичному сенсі цього слова закон якоїсь країни, то навіщо її не пускати. Хай він приїде і його тоді треба заарештувати за те, що він порушив закон", - заявив Вакарчук.
"Якщо ж людина такого закону не порушила, а питання морально-етичне, так нехай люди голосують і нехай жодна людина не купить квиток на його концерт і тоді буде все зрозуміло", - додав він.
Нагадаємо, в білоруській столиці Мінську пройшов концерт відомого українського гурту "Океан Ельзи", в ході якого фронтмен колективу Святослав Вакарчук присвятив одну з пісень вбитому українському журналісту білоруського походження Павлу Шеремету.
Трохи раніше, 3 грудня, група "Океан Ельзи" виступила в білоруському місті Брест і заспівала білоруською мовою шлягер "Піснярів"..
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Міністерство культури розширило список осіб, які загрожують національній безпеці України, збільшивши його до 83 чоловік, повідомляє прес-служба Мінкульту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?