ТОП-10 таємних ознак того, що ви нещасні в стосунках
Категорія
Відносини
Дата публікації

ТОП-10 таємних ознак того, що ви нещасні в стосунках

ТОП-10 таємних ознак того, що ви нещасні в стосунках
Джерело:  soulpost.ru

Іноді люди живуть разом дуже довго і навіть не замислюються про те, щасливі вони чи ні. Але ж якщо відповісти собі чесно, то можна ще багато виправити, налагодити - і тоді відносини заграють новими фарбами. Але спершу діагностуємо проблему.


Lady.ONLINE.UA з посиланням на Soulpost пропонує вам звернути увагу на 10 показових ознак того, що ви підсвідомо нещасні зі своїм партнером.


Психолог і сімейний терапевт Рейчел Маклін каже, що підсвідоме нещастя проявляється в тому, що:


1. Ви втратили іскру. Це дуже помітно близькі і друзі, які говорять, що ви вже не та. При цьому ви зазвичай не розумієте, що саме не так з вашими відносинами, але просто вже втратили весь ентузіазм.


2. Ви стали дуже дратівливою у відповідь на будь-які дії партнера. Ви постійно закочуєте очі і критикуєте все, що він робить.


3. Ви майже або зовсім не займаєтеся сексом. Ви не відчуваєте фізичного потягу і не хочете близькості з партнером - це дуже тривожна ознака.


4. Ви хочете проводити все більше часу на самоті. Нещасливі пари поступово віддаляються один від одного, замінюючи свій сімейний час на зустрічі з друзями.


5. Ви перестали робити компліменти партнеру. Зазвичай ми проектуємо свої почуття на людину. Так що якщо ви нещасні з кимось, то ви і не захочете робити його щасливим.


6. Ви стали менш впевнені в собі. Ви можете сумніватися в своїй привабливості, тому що ваш партнер (навмисно чи ні) змушує вас відчувати себе нещасною.


7. Ви не хочете повертатися додому з роботи. Ви підсвідомо уникаєте зустрічей з вашим партнером, який більше не робить вас щасливою.


8. Ви перестаєте будувати спільні плани. А спільне майбутнє ми плануємо з тими, кого любимо.


9. Ви перестали стежити за своєю зовнішністю. Вам все одно, як ви виглядаєте поруч з партнером і байдужі навіть його компліменти. Вам байдуже його думка.


10. Ви принижуєте партнера перед своїми друзями. Коли ви відчуваєте себе нещасливою, ви втрачаєте повагу до партнера і починаєте скаржитися на нього подругам або навіть принижувати.


Відповіли «так» на більшість пунктів? Не впадайте у відчай. Це не означає, що пора розлучатися (тільки якщо вам цього хочеться). Просто беріться за справу. Сімейна терапія, щоденні маленькі приємності і знаки уваги творять чудеса.


Раніше ми писали, як знову закохати в себе власного чоловіка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?