Нехай спочатку зробить: соцмережі обговорюють гучну заяву Тимошенко про Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

Нехай спочатку зробить: соцмережі обговорюють гучну заяву Тимошенко про Савченко

Нехай спочатку зробить: соцмережі обговорюють гучну заяву Тимошенко про Савченко
Джерело:  online.ua

Після зустрічі народного депутата Надії Савченко з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким глава "Батьківщини" Юлія Тимошенко заявила, що на засіданні фракції буде обговорюватися питання про виключення її з фракції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
"Савченко може планувати своє життя і свою політичну діяльність так, як вважає за потрібне. У неї з партією "Батьківщина" нічого спільного немає. Сьогодні ми вирішили, що збираємо фракцію буквально в перший день парламентського сесійного тижня. Ми прийняли рішення зібрати фракцію, запросити Надію Савченко і з нею обговорити всі ці речі і прийняти рішення", - заявила Тимошенко в ефірі телеканалу.

Читайте також: Савченко працює на сепаратистів і змушує Україну спілкуватися з "шістками" Путіна - волонтер
У мережі активно обговорюють гучну заяву Тимошенко. Так російський драматург, публіцист і блогер Володимир Голишев написав в Facebook:
"Не зрозумів. Бабуся що - дівчинка з бантиками? Вижени її на **й з фракції. Виключіть з партії.
І тільки після цього у тебе з'явиться право "не пов'язувати". А поки ти цього не зробила, всі косяки алкоголічки - на тобі".

Тата Аталон: "Палево для обох. Іхтамнєти".




Як повідомляв ONLINE.UA, нардеп Надія Савченко поспілкувалася з журналістами, які представилися представниками ватажка бойовиків ДНР Олександра Захарченка, і погодилася допомагати сепаратистам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?