Путін зважився на гучну заяву про США і американців
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін зважився на гучну заяву про США і американців

Путін зважився на гучну заяву про США і американців

Президент Росії Володимир Путін назвав американців великими, а США - великою країною, чим здивував користувачів мережі.
Про це він заявив в ході інтерв'ю телекомпанії «Ніппон» і газеті «Іоміурі» напередодні візиту до Японії, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Кремля.
"Є фундаментальні питання, пов'язані з тим, про що говорив діючий поки Президент Обама, я маю на увазі його тезу про винятковість американської нації. Я скептично ставлюся до цієї тези. Безумовно, Сполучені Штати і американський народ - це велика країна і великий народ, сумнівів немає, ніхто з цього приводу не сперечається, але говорити про винятковість, мені здається, це абсолютно надмірно і це створює певні проблеми у взаєминах, і не тільки з Росією, як мені видається", - сказав Путін.
Читайте також: "Лизнув" Трампа: мережу розбурхала похвала Путіна на адресу США


Також він зазначив, що готовий до зустрічі з переможцем президентських виборів в США Дональдом Трампом, однак вважає, що для її проведення краще дочекатися церемонії інавгурації і вступу Трампа на посаду глави держави.
"Мені здається, що зараз складний етап формування нової адміністрації, нам потрібно набратися терпіння і почекати, поки це буде зроблено", - підкреслив президент Росії.
Відзначимо, що подібні заяви Путіна викликали суперечливу реакцію користувачів мережі. Зокрема, багато були вражені настільки схвальними словами на адресу США.
Друг твоєї мами: "Кремлеботня з ранку до вечора писала, що США держава-терорист. А Путін взяв і все зіпсував".
Hromosom Hromosomich: "Він взагалі їх держборг бачив???".
User # 1857334: "... термін "п**доси' терміново вилучити з методичних матеріалів".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соцмережах висміяли суть політичного мислення сучасної Росії, де завжди у всіх бідах винні США або "бандерівці".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?