Кличко оголошений вічним чемпіоном світу з боксу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кличко оголошений вічним чемпіоном світу з боксу

Кличко оголошений вічним чемпіоном світу з боксу
Джерело:  online.ua

Колишній чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко оголошений вічним чемпіоном світу.
Як повідомляє ONLINE.UA, відповідне рішення прийняв 54-й щорічний з'їзд Всесвітньої боксерської ради (WBC) у Флориді.
Легендарний американець Рой Джонс-молодший вручив спеціальний титул Віталієві Кличку.
"Немає нічого неможливого. Я народився в Радянському Союзі, великій країні, де професійний бокс був заборонений. У 1986 році я побачив, як Майк Тайсон став наймолодшим чемпіоном світу у важкій вазі і сказав друзям: "Знаєте, хлопці? Одного разу я буду битися з суперниками на кшталт цього. Одного разу я стану чемпіоном світу у важкій вазі". І я все ж підняв над собою цей зелений пояс, який раніше належав Тайсону і Мохаммеду Алі. Дуже важливо, щоб у людини була мрія і він робив все для її досягнення", - заявив Віталій Кличко .
Дивіться: О голошена дата наступного бою Володимира Кличка: опубліковані фото
Нагадаємо, Віталій Кличко був чемпіоном світу за трьома версіями: WBO (1999-2000), The Ring (2004-2005) і WBC (2004-2005, 2008-2013).
Кличко провів на профі-рингу 47 боїв, в яких здобув 45 перемог (41 нокаутом).
Останній бій Віталій Кличко провів 8 вересня 2012 року в Москві, перемігши технічним нокаутом німецького боксера Мануеля Чарра.
Дивіться: Кличко отримав найціннішу нагороду в Німеччині: опубліковано фото
У грудні 2013 року Віталій Кличко відмовився від титулу WBC, але Всесвітня боксерська рада залишила за українцем титул почесного чемпіона, який давав йому право на бій з володарем поясу WBC.
Тепер же Віталій Кличко став вічним чемпіоном WBC.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?