Савченко грюкнула дверима: стало відомо про рішення нардепа
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко грюкнула дверима: стало відомо про рішення нардепа

Савченко грюкнула дверима: стало відомо про рішення нардепа
Джерело:  interfax.com.ua

Нардеп України від "Батьківщини"Надія Савченко покинула партію "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина".
Про це 13 грудня заявив парламентарій Іван Крулько, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
"Вона вийшла з партії. Це сталося кілька тижнів тому, але ми не стали це розголошувати", - заявив Крулько і зазначив, що поки Савченко залишається членом фракції "Батьківщина" в парламенті.
Водночас парламентарій не зміг дати відповідь, чи розглядатиметься фракцією "Батьківщина"проведення Савченко переговорів з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким, які пройшли 7 грудня в Мінську.
Читайте також: Са ші великий привіт: Савченко поговорила з "агентом ватажка ДНР" та погодилася допомагати, з'явилося відео
"Я не знаю, чи буде (засідання фракції - ред.) з цього питання. У нас традиційно на початку пленарного тижня в понеділок проходить засідання фракції, яка розглядає порядок денний на пленарний тиждень і питання, які виносяться на погоджувальну раду. Я не виключаю, що там може виникнути обговорення цього питання... все це стане відомо під час засідання", - сказав він.
Відзначимо, що 19 грудня пройде погоджувальна рада за участю керівництва Верховної Ради і лідерів парламентських фракцій і груп, в той час як найближчий пленарний тиждень пройде 20-23 грудня.
Як повідомляв ONLINE.UA, лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко заявила, що на засіданні фракції буде обговорюватися питання виключення Надії Савченко з фракції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?