Росіяни привезли на Донбас божевільний дитячий спектакль: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Росіяни привезли на Донбас божевільний дитячий спектакль: з'явилося відео

Росіяни привезли на Донбас божевільний дитячий спектакль: з'явилося відео

Росіяни привезли до окупованої бойовиками ДНР Макіївки божевільний дитячий спектакль "Молода гвардія" Володимирського драматичного театру.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого блогера Антона Ходзи.
"У Макіївку окупанти привезли спектакль "Молода гвардія" Володимирського драматичного театру. Тут прям джекпот-булшіт-бінго. І георгіївська стрічка, і нацисти, і фашисти, і радянське марення про молоду гвардію і як вишенька на торті - українські нацисти з Майдану. Це ТЮГ, до речі. Вистава для дітей", - написав блогер.
Читайте також: Пропагандис ти Путіна заявили, що потрапили під обстріл на Донбасі: в мережі веселяться


Користувачі мережі висміяли спектакль пропагандистів.
Alexey Zhitkevich: "Безруков переграє".
Alesia Gunko: "Камеді клаб "Розборки в ТЮГу".
Дмитро Курсов: "Український неонацизм - що це?"
В'ячеслав Дідоренко: "Особлива подяка за рояль. Одразу і незрозуміло, що це ничка для бухла, тільки коли відкрили а там порожньо. І так боляче коли зрозумів що фашисти всі струни на металобрухт здали".
Як повідомляв ONLINE.UA, в окупованому бойовиками так званої ЛНР Краснодоні Луганської області провели проросійський флешмоб для дружби між Росією і Україною, причому одна з пісень була виконана по-українськи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?