Всім огидно: Савченко сильно розлютила українців за кордоном
Категорія
Політика
Дата публікації

Всім огидно: Савченко сильно розлютила українців за кордоном

Всім огидно: Савченко сильно розлютила українців за кордоном

Переговори народного депутата Надії Савченко з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР Олександром Захарченко та Ігорем Плотницьким

 розлютили і розчарували представників української діаспори за кордоном.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook активіста Геннадія Афанасьєва, який був звільнений з російської в'язниці.


"Безперервно пишуть в особисті повідомлення з проханням про власний коментарі щодо неї... А чи потрібно? Огидно.. Як це все шкодить справі!", - написав він.


Читайте також: У Путіна дали зрозуміти, що задоволені діями Савченко


За його словами, після подібних дій Савченко представники української діаспори відмовляються боротися за українських політв'язнів.


"Чеські активісти наприклад говорять: "Якщо наступну таку звільнимо, то вона до нас на танку переїде!" Польські активісти кажуть: "А чому б їй не пройти через поліграф, щоб ми повірили. Ми не хочемо звільняти проекти Кремля і завербованих ФСБ агентів". Канадська діаспора вирішила блокувати та ігнорувати її приїзд... Так чи потрібно? Всім огидно...", - зазначив Афанасьєв.


Як повідомляв ONLINE.UA,

Надія Савченко розповіла, що на переговорах з ватажками ДНР і ЛНР Олександром Захарченко та Ігорем Плотницьким говорила про об'єднання України і про мир

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?