Знаменитий український рокер розповів, чому не заробляє музикою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменитий український рокер розповів, чому не заробляє музикою

Знаменитий український рокер розповів, чому не заробляє музикою
Джерело:  online.ua

Лідер групи @Traktor і екс-басист ВВ Олександр Піпа розповів, що заробляє студійною роботою і знайденою в інтернеті халтурою, оскільки музика не приносить доходів.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Була у Франції така група Les Wampas. Дуже любив її, ходив на концерти. Особливо тексти були прикольні: "Апапа-лала-рара". Les Wampas збирали тисячні зали в 90-і роки, але мегазірками не були - такі здорові панки. Так ось, їх лідер працював в паризькому метро, ​​коли були гастролі, він брав відпустку. Він так жив, щоб не пов'язувати музику з комерцією - для нього це був принцип. І у мене зараз так само", - розповів музикант.
Читайте також: У російському року з усіх щілин лізе "Ой, да раскудрявь мою березу" - український музикант
"Я змирився з тим, що своєю музикою на життя не зароблю, так що доводиться шукати халтури в інтернеті, що не мають до музики стосунку, іноді заробляти студійною роботою. Таке виходить: "Доктор Джекіл - містер Хайд". Є рок-група, в якій граю в своє задоволення, але вона не приносить доходів. Іноді приходить в голову - а чи не піти кудись працювати?", - додав Піпа.


Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Українцям потрібно перекласти "Бандитський Петербург" в стилі Подерв'янського, прекрасна комедія буде - Олександр Піпа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?