Путін "налякав" японців своїм собакою, в мережі іронізують: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін "налякав" японців своїм собакою, в мережі іронізують: з'явилися фото

Путін "налякав" японців своїм собакою, в мережі іронізують: з'явилися фото
Джерело:  RT

Президент Росії Володимир Путін"налякав" японських журналістів своїм собакою, якого отримав в подарунок від Японії в 2012 році.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на RT.
Напередодні офіційного візиту до Японії Путін дав інтерв'ю японським ЗМІ - телекомпанії «Ніппон» і газеті «Іоміурі». На початку інтерв'ю президент Росії показав собаку породи акіта-іну на прізвисько Юме.
«Мені сказали, що ви хотіли подивитися Юме. Будь ласка, я вам її представив - вона у відмінній формі», - сказав Путін.

Читайте також: Япо нія вирішила пустити до себе Путіна, але залишити його без "гарячого"
Японські журналісти відзначили, що «собачка дуже бадьора» і вони «дуже раді бачити Юме веселою і бадьорою, однак трохи здивувалися і злякалися, що початок зустрічі буде такий».
«Правильно злякалися, тому що вона сувора собака. Дуже багато народу тут, камери працюють, софіти світять, фотоапарати стукають, і вона виконує охоронні функції... Вона дуже сувора собака, завжди мене захищає», - відповів російський лідер.
Користувачі мережі іронізують з приводу того, як Путін зустрів японських гостей.





У 2012 році представники японської префектури Акіта передали російській стороні в аеропорту Шереметьєво цуценя породи акіта-іну на прізвисько Юме ("мрія") в подарунок Путіну в подяку за надану Росією допомогу північно-східному регіону Японії, постраждалому від землетрусу і цунамі в березні 2011 року.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Японії підтвердили, що Москва і Токіо планують оголосити про спрощення візового режиму між країнами під час візиту до Японії президента Росії Володимира Путіна.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?