Самим лайків не вистачає: російський блогер попросився в Україну, в мережі веселяться
Категорія
Світ
Дата публікації

Самим лайків не вистачає: російський блогер попросився в Україну, в мережі веселяться

Самим лайків не вистачає: російський блогер попросився в Україну, в мережі веселяться
Джерело:  online.ua

46-річний російський блогер попросив в України статус біженця, що розсмішило користувачів мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Державної прикордонної служби.
"Сьогодні в пункті пропуску "Нові Яриловичі" (Чернігівська область) під час прикордонного контролю прикордонники Чернігівського загону встановили, що у росіянина, який прямував на в'їзд в Україну, був відсутній паспорт громадянина Росії для зарубіжних поїздок, що унеможливлювало його пропуск через державний кордон України. 46-річний чоловік звернувся до прикордонного наряду із заявою про бажання отримати статус біженця в Україні", - йдеться в повідомленні Держприкордонслужби.
Читайте також: Відмова дати бійцеві АТО українське громадянство обурила соцмережі
В ході бесіди прикордонники з'ясували, що чоловік є блогером, який через свої релігійні переконання і активну громадянську діяльність піддавався переслідуванню в Росії. Блогера відправили в Управління Державної міграційної служби в Чернігівській області для прийняття правового рішення. Примітно, що речник Держприкордонслужби Олег Слободян не став розкривати ім'я і прізвище росіянина, заявивши, що інформація є конфіденційною.
Відзначимо, що така новина викликала хвилю жартів у мережі. Так київський блогер Антон Ходза написав: "У нас у самих тут лайків не вистачає, репости падають, ще й з Росії до нас блогери лізуть, ну що ти робитимеш!".



Анатолій Ніколайчук: "46-річний? Відмовити".
Lora Chea: "релігійні уподобання ... молився на ікону Кадирова, а не Путіна, чи що?"
Роман Пелех: "конкурентів підвезли)".
Alex Kovalevsky: "Ми з ними літаки скасували, так блогери пішки через кордон лізуть..."
Деякі в коментарях також припустили, що йдеться про блогера і бізнесмена Іллю Варламова або про відомого журналіста Аркадія Бабченка, однак вік їх обох не відповідає заявленому в повідомленні Держприкордонслужби.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий російський письменник і громадський діяч попросив політичного притулку на кордоні України і Білорусі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?