З'явилося відео з собакою Путіна, що обгавкав японців: соцмережі в шоці
Категорія
Світ
Дата публікації

З'явилося відео з собакою Путіна, що обгавкав японців: соцмережі в шоці

З'явилося відео з собакою Путіна, що обгавкав японців: соцмережі в шоці
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, як  собака президента РФ Володимира Путіна на прізвисько Юме обгавкав японських журналістів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube.
На відео собака породи акіта-іну ходить по залу, де зібралися політики і журналісти, а потім раптом починає несамовито гавкати. Потім сідає поруч із Путіним, той дає їй якісь ласощі і гладить по голові. При цьому японські журналісти посміхаються.
Нагадаємо, в 2012 році представники японської префектури Акіта передали російській стороні в аеропорту Шереметьєво цуценя породи акіта-іну на прізвисько Юме ( "Мрія") в подарунок Путіну в подяку за надану Росією допомогу північно-східному регіону Японії, постраждалому від землетрусу і цунамі в березні 2011 року.
Соцмережі висміяли ситуацію з собакою Путіна, що облаяв японців.







Як повідомляв ONLINE.UA,  в Японії підтвердили, що Москва і Токіо планують оголосити про спрощення візового режиму між країнами під час візиту до Японії президента Росії Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?