Путінський представник в ООН вразив цинізмом, розповідаючи про вбитих дітей
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінський представник в ООН вразив цинізмом, розповідаючи про вбитих дітей

Путінський представник в ООН вразив цинізмом, розповідаючи про вбитих дітей
Джерело:  online.ua

У вівторок, 13 грудня, постійний представник Російської Федерації в Організації Об'єднаних Націй  Віталій Чуркін  видав на рідкість цинічний коментар з приводу фотографій, на яких відображені моменти наслідків бойових дій в Сирії в Алеппо.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста Самюеля Оакфорда, який процитував Чуркіна на засіданні Радбезу ООН.


"Дітей у Сирії посипають пилом, щоб видати за жертв", - заявив Чуркін.


Раніше він заявив, що сирійський уряд відновив контроль над східним Алеппо в Сирії.


В останні кілька тижнів битва за Алеппо тривала зі значними втратами територій, підконтрольних опозиції.


Читайте також:  У Путіна похвалилися захопленням важливого міста в Сирії


«Апогей подвійних стандартів: РФ вимагає від України "домовлятися" з російськими терористами і військовими злочинцями, і одночасно бомбить дітей в Сирії, називаючи їх "терористами", - так прокоментували слова Чуркіна в Facebook Інформаційні війська України.



Як повідомляв ONLINE.UA, 13 грудня стало відомо, що  сирійські повстанці заявили про досягнення угоди про припинення вогню в Алеппо і добилися евакуації військових і цивільних осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?