Затриманий полковник ЗСУ зробив цікаві зізнання: з'явилися відео
Категорія
Події
Дата публікації

Затриманий полковник ЗСУ зробив цікаві зізнання: з'явилися відео

Затриманий полковник ЗСУ зробив цікаві зізнання: з'явилися відео
Джерело:  online.ua

Затриманий за підозрою в державній зраді полковник Збройних Сил України Іван Без'язиков

прокоментував звинувачення в тому, що в полоні у бойовиків так званої ДНР він ходив у російській військовій формі і зі зброєю.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

ТСН

.


Як говориться в сюжеті ТСН, Без'язиков не став заперечувати, що ходив у формі російського зразка. "Я ходив у військовій формі російського зразка, тому що у мене більше одягу не було. Тому що коли мене брали в полон, мій одяг розірвали на шматки взагалі", - сказав Без'язиков.


При цьому, за його словами, зброю йому дали нібито для участі в інсценуванні, метою якого було схилити до переходу на бік окупантів іншого полоненого, майора Руслана Косинського. "Це була інсценізація, щоб провести експеримент, чи піде майор Косинський на співпрацю з "ДНР". На щастя, він не пішов, проявив твердість", - підкреслив Без'язиков.


Полковник також заявив, що був шокований висунутими проти нього звинуваченнями, адже він планував продовжити службу в армії, передає «

112 Україна

».


Читайте також

:

Звільнення полковника ЗСУ: розкриті деякі деталі таємної операції


"Всі ці звинувачення, ті, що я бачив, виправдовуватися завжди важко, тому що звинувачувати набагато легше... Півроку ніяких питань до мене не було, а зараз спливли знову. Будемо спочатку", - сказав Без'язиков.


"Я позавчора сам був шокований цим (звинуваченнями - Ред.). Для мене це була велика несподіванка. Я хотів продовжити службу в ЗСУ. Поки півроку була тяганина, тому що керівництво ЗСУ має якусь підозру до мене. Вони хочуть її або підтвердити , або спростувати. Тому зараз відбувається це судове засідання", - заявив Без'язиков.


Він також заявив, що страждає на захворювання, які вимагають хірургічного втручання.



Раніше повідомлялося, що полковника ЗСУ Івана Без'язикова, якого підозрюють у співпраці з ДНР, із залу Шевченківського районного суду Києва відвезли в лікарню, звідки він, згідно з повідомленнями ЗМІ, зник.


Водночас в середу, 14 грудня, Без'язиков знову прибув до Шевченківського райсуду. Про це заявила прес-секретар Служби безпеки України Олена Гітлянська в ефірі

"112 Україна"

.


"Наскільки мені відомо, вчора він пройшов обстеження, у нього не виявили ніяких проблем зі здоров'ям, і він переночував в готелі. Після лікарні він ще давав інтерв'ю деяким каналам, зараз він вже в Шевченківському суді, куди він прибув самостійно", - розповіла вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, військового розвідника, полковника Збройних сил України Івана Без'язикова, звільненого з полону бойовиків ДНР, заарештували за підозрою у співпраці з так званою ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?