Смертельний обстріл на Донбасі: бойовики ДНР зганьбилися зі "звітом", з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельний обстріл на Донбасі: бойовики ДНР зганьбилися зі "звітом", з'явилося фото

Смертельний обстріл на Донбасі: бойовики ДНР зганьбилися зі "звітом", з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Представник силового блоку так званої ДНР Едуард Басурін, коментуючи обстріл мирних жителів на КПВВ "Майорск", супроводив свій гнівний пост фото населеного пункту, розташованого більш ніж у сотні кілометрів від місця обстрілу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
Басурін, як завжди, звинуватив в обстрілі мирних жителів українських силовиків і заявив, що передав інформацію про це в СЦКК і ОБСЄ.
"Сьогодні на українській стороні КПВВ "Майорськ" без видимих ​​причин українськими силовиками був обстріляний цивільний автобус з пасажирами. У результаті чого було вбито мирного жителя, ще один отримав поранення. Відразу після обстрілу автобуса укрокарателі відкрили мінометний вогонь в районі КПВВ з метою звинуватити ЗС ДНР в обстрілі автобуса. Факт цього злочину з боку ЗСУ переданий в СЦКК і ОБСЄ", - написав він.

Читайте також: Бо йовики ЛНР самі обстрілювали Луганськ: з'явилося гучне зізнання
"Це стало черговим кривавим злочином українських силовиків, які, втративши усілякий моральний принцип, безкарно впритул розстрілюють цивільних осіб", - додав бойовик.
При цьому він супроводив свій пост фотографією з Саханки Донецької області.
Відзначимо, що від Майорська до Саханки - близько 150 км.




Як повідомляв ONLINE.UA, за добу 13 грудня в зоні АТО зафіксовано 15 обстрілів з боку бойовиків, які продовжують застосовувати заборонене Мінській угоді озброєння на всіх напрямках, при цьому на КПП біля Станиці Луганській поранений в голову український прикордонник.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?