Самогубство українського блогера сколихнуло соцмережі
Категорія
Події
Дата публікації

Самогубство українського блогера сколихнуло соцмережі

Самогубство українського блогера сколихнуло соцмережі
Джерело:  vk.com/bird.born

Користувачів соціальних мереж сколихнуло самогубство відомого одеського блогера Макса Ліпатова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку блогера в соцмережі ВКонтакте.
Тіло блогера знайшли неподалік озера Забуте в Долинському районі Івано-Франківської області. Про самогубство Ліпатов повідомив сам у Вконтакте, запрограмувавши повідомлення так, що воно з'явилося через два дні після його смерті.
"Це відкладений пост. Якщо він опублікувався, значить мене більше немає. Завдання: пройти соціалізацію. Статус: завдання провалено.
Я намагався, чесно, намагався стати нормальним. Але у мене якийсь розлад особистості (точніше кажучи, моя особистість до кінця не сформувалася, а в 28 років вже пізно щось міняти). Довго цього не розумів, поки не став стикатися з такими ж хворими, як я. Ми вкрай небезпечні. До того ж, до мене приходить розуміння, що я не зможу побудувати міцну сім'ю з коханою жінкою, народити і правильно виховати дітей, тому що я ненормальний! До того ж, немає такої справи, яку б я робив краще за інших і отримував би за нього порівнянну віддачу від соціуму. Так, пару раз стрибнув вище голови... випадково. Але останні пару років я працюю в мінус", - написав Ліпатов.

Читайте також: Не рішучий самогубець в Києві розбурхав соцмережі: з'явилися фото



Смерть блогера підтвердили його батько і брат.




Користувачі мережі шоковані тим, що сталося.
"Трагедія, яка є дуже сумним індикатором українського суспільства. Людина вважає себе "ненормальною", тому що "не може побудувати міцну сім'ю з коханою жінкою і правильно виховати дітей". Це може бути не так помітно в онлайні і в певних середовищах, але якщо вийти з "Журналу" або "Урбана 100" на вулицю, там мільйони людей живуть з такими ж комплексами. Огидні наслідки "традиційного виховання" і "сімейних цінностей", - написав у Facebook блогер Орест Білоус.
Iuliia Dmytriieva: "Все одно не зрозуміло, навіщо він це зробив. Це слабкість".
Kseniia Borchevska: "Це жахливо, бідний хлопець".
Tetiana Tkachenko: "Шкода, жив чоловік, займався тим, що цікавило. Але все ж думаю, тут не тільки в суспільстві справа, є психічна складова".
Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві на станції електрички "Святошино" жінка вчинила спробу самогубства і кинулася під електропоїзд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?