Обмін полоненими з бойовиками: Україна оголосила про нове рішення
Категорія
Події
Дата публікації

Обмін полоненими з бойовиками: Україна оголосила про нове рішення

Обмін полоненими з бойовиками: Україна оголосила про нове рішення
Джерело:  online.ua

Україна готова передати бойовикам так званих ДНР і ЛНР 228 осіб в обмін на утримуваних в заручниках на окупованому Донбасі 58 українців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook переговірника Центру сприяння і звільнення полонених і заручників при Службі безпеки України Юрія Тандита.
«Україна готова на безпрецедентний крок заради звільнення 58 заручників - передати 228 осіб, яких вимагали представники ОРДЛО», - написав Тандит.

Читайте також: Об мін полоненими з бойовиками: Україна пішла на жест доброї волі
«Ми не займаємося політикою і маніпуляціями! Ми здійснюємо справи! Ми сподіваємося, що РФ як член мінського формату і сторона, яка фактично приймає рішення по звільненню заручників, до Нового року дасть можливість заручникам на різдвяні свята бути в колі родини!», - додав парламентер Центру сприяння і звільнення полонених і заручників при СБУ.

Читайте також: У Авакова прокоментували заяву Савченко про обмін полоненими: з'явилося відео
Раніше народний депутат Надія Савченко заявила, що домовилася з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким про обмін полоненими за формулою 1 бойовик на 4 українці.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше керівник Центру зі звільнення полонених при СБУ Юрій Кочанов заявив, що спецслужба не знала про зустріч народного депутата Надії Савченко з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР в Мінську, які насправді обговорювали не тільки обмін полоненими, але також амністію для бойовиків і зняття економічної блокади регіону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?