Російський календар із дівчатами з Сирії обурив соцмережі: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський календар із дівчатами з Сирії обурив соцмережі: з'явилися фото

Російський календар із дівчатами з Сирії обурив соцмережі: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Росії випустили пропагандистський календар на 2017 рік із зображенням дівчат з Сирії в кокошниках, в якому кожен місяць відзначений приуроченою до військових дій РФ в Сирії датою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт fromsyriawithlove.ru.
«Дебіли, б ... ть». Особливо сподобався липень, де дівчина з Алеппо каже: «Хоча б на МіГ побачити тебе», - прокоментував фото в своєму Facebook російський блогер Рустем Адагамов.
«Креативники, блін!" А ще вони за російською традицією сходили в самоволку, випили горілки і побилися з патрулем», - написав журналіст Олександр Гостєв.
Tanya Nemirovsky: Крім усього іншого, наш улюблений російський сексизм.

Читайте також: Союзник Путіна влаштував масові вбивства в захопленому Алеппо: з'явилися відеодокази
Геннадий Козодоев: Календар про серпень і грудень - це звернення до ІДІЛ?!?
Vladyslav Kulyk: Гидота ... Як би не був дивовижний нацизм, але німці ніколи не доходили до такої міри ницості як росіяни.
Євгенія Артюх: Позорище.
Igor Petrik: Є тільки МіГ в цьому морі бурхливому ... Від фрази "Знала, як проведу літо" з Сирії мурашки по шкірі.
Як повідомляв ONLINE.UA, на турецькому телебаченні вийшов трагічний відеорепортаж з сирійського Алеппо, захопленого армією президента Сирії Башара Асада, союзником якого по військових діях в САР є президент Росії Володимир Путін, що викликало шквал співчуття і гніву в мережі.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?