Журналісти знайшли елітну квартиру, де живе Гройсман: з'явилися фото і відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Журналісти знайшли елітну квартиру, де живе Гройсман: з'явилися фото і відео

Журналісти знайшли елітну квартиру, де живе Гройсман: з'явилися фото і відео

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман проживає в елітній квартирі житлового комплексу «Новопечерські Липки», одного з самих елітних в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на журналістське розслідування програми «Схеми», опубліковане  Радио Свобода.

«Перебравшись після Майдану з Вінниці до Києва, Володимир Гройсман власної столичною нерухомістю офіційно не обзаводився», — наголосили журналісти.
В ході розслідування з'ясувалося, що прем'єр-міністр з сім'єю проживає в одному з найпрестижніших житлових комплексів столиці – «Новопечерські Липки».


Читайте також: ИЧерез елітне житло українського віце-прем'єра розгоряється скандал: з'явилися фото і відео

«Правда, елітні апартаменти оформлені не на самого прем'єра, а на його тещу, яка сама проживає у Вінниці», — зазначають автори розслідування.



Житловий квартал бізнес-класу «Новопечерські Липки» розташований в Печерському районі в центрі Києва.
«Квартал називають містом у місті. Він має систему контролю доступу, на території є дитячий садок, школа, спортивні комплекси, супермаркет, ресторани, салони краси», — наголосили журналісти.
При цьому сам Гройсман заявив, що з 20 січня 2015 року використовує майже 60 квадратних метрів київської квартири, яка належить громадянці по імені Бурлака Аліна Іполітівна.



Гройсман виходить зі свого будинку. Фото: Радио Свобода

«У користуванні кожного з трьох інших членів сім'ї прем'єра – дружини, дочки та сина – ще за 60 квадратів нерухомості, що належить Бурлаці Аліні Іполітівні», — йдеться в розслідуванні.


Читайте також: Вілкул насмішив мережу величезним подарунком від дружини у декларації

За даними з Реєстру майнових прав, Бурлака Аліна Іполітівна має дві сусідні квартири в «Новопечерських Липках» – площею 183 і 59 квадратних метрів у тому будинку та під'їзді, з якого виходив Володимир Гройсман, а також два паркомісця.


Придбала вона цю елітну нерухомість 20 січня 2015 року. Саме цю дату вказує Гройсман в рядку "дата набуття права користування".



Комплекс "Новопечерські Липки". Фото: Радио Свобода

У відділі продажів «Новопечерських Липок» журналістам розповіли про вартість подібної квартири і паркомісць.
«Паркінг варто 35-38 тисяч доларів. Якщо це буде більше 17 квадратних метрів, це буде вже 38 тисяч доларів. Я можу вам сказати: будинки, які зводяться зараз, – мінімальна ціна 2500, максимальна 2900 (доларів – Ред.). За квадрат», – повідомили продавці нерухомості.
Таким чином, квартира і паркомісця, якими користується прем'єр, коштують близько 681 тисячі доларів.
«Дивіться, у мене є нерухомості дуже багато. Так Господь сподобив, що я зміг це заробити. І в мене є кілька будинків, які розташовані в Вінниці. Я думаю про те, щоб купити собі квартиру в Києві з родиною. А те, що моя теща, яку я дуже люблю, має своє житло в Києві, для мене це, напевно дуже добре. Ми зараз там мешкаємо з нашою сім'єю. І взагалі я хочу вам сказати, що я дуже люблю свою тещу, дуже, надзвичайно. Завжди їй допомагав і буду допомагати в будь-яких умовах», - розповів журналістам сам Гройсман.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  луцькі активісти вирішили з'ясувати у чиновників, де вони беруть свої мільйони.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?