Скандальний російський календар із сирійками яскраво виправили в Україні: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Скандальний російський календар із сирійками яскраво виправили в Україні: з'явилися фото

Скандальний російський календар із сирійками яскраво виправили в Україні: з'явилися фото
Джерело:  fromsyriawithdeath.com

В Україні виправили скандальний пропагандистський календар на 2017 рік із зображенням дівчат з Сирії в кокошниках, який випустили в Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Fromsyriawithdeath.
"Сирійські дівчата підготували в подарунок до Нового року російським "солдатам" і "офіцерам" календар, де 12 різних героїнь-мешканок Сирії, кожна по-своєму, звертаються до тих, хто щодня, знищуючи чужі життя, захищають терористичний режим і свої злочинні інтереси на їх батьківщині", - йдеться в описі до календаря.
Читайте також: У мережі одним страшним відео показали, як Путін і союзники вбивали Алеппо
У російській версії календаря кожен місяць відзначений приуроченою до військових дій РФ в Сирії датою. В українській версії календаря сирійки зображені на тлі зруйнованих сирійських міст, зображення супроводжують відповідні підписи.
Користувачі мережі оцінили виправлений календар з сирійками.



Bohdan Solonko: "Реально круто і, на жаль, правдиво".
Katya Kabrit: "Гідна відповідь".

Андрій Кравченко: "Ось і повна версія. Контрпропаганда едішн".
Як повідомляв ONLINE.UA, президент Росії Володимир Путін заявив, що повторне захоплення сирійської Пальміри бойовиками ІДІЛ пояснюється неузгодженістю дій міжнародної коаліції на чолі з США, влади Сирії і РФ.













Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?