Порошенко порадили, як використати Савченко для повернення Донбасу: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко порадили, як використати Савченко для повернення Донбасу: з'явилося відео

Порошенко порадили, як використати Савченко для повернення Донбасу: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко вже здобула популярність серед жителів так званих ДНР і ЛНР, тому президент Петро Порошенко міг би використати цей факт при проведенні виборів на Донбасі з метою поширення на окуповані території української державності.
Таку думку в своєму блозі на ONLINE.UA висловив блогер Ярослав Матюшин.
«Це показне братання з терористами у Наді Савченко - я зараз йду в похмуру область умоприпущень, тому що у мене немає ніяких фактів, я можу тільки розмірковувати - може бути проектом з проведення виборів на окупованому Донбасі за українськими законами», - вважає Матюшин.
«Тому що, може бути, з одного боку, Надя - і ФСБшний проект, а, з іншого, може бути, це фігура компромісу. Тому що Донбас Росії треба віддавати, вони реально хочуть від нього «здихаться», він важким тягарем ліг на їхні плечі. Ми його не хочемо приймати на їх умовах», - вважає Матюшин.
Читайте також: Кремль вирішив пожертвувати майбутнім Савченко заради одного завдання

«Дивіться, Плотницький (ватажок бойовиків так званої ЛНР Ігор Плотницький - ONLINE.UA) вже сказав, що це (Савченко, - ONLINE.UA) - наша людина в Раді», - продовжив блогер.
«Люди на окупованих територіях, їм вже промили мізки в потрібному напрямку, вже пишуть в паблік в соцмережах, що ось Надя, мовляв, - чи не єдиний український політик, якому можна довіряти. Нормальний, хороший - позитивні епітети», - розповідає Матюшин.
«І якщо вони домовляться про проведення виборів, і якщо там буде Савченко зі своїм політичним проектом, у неї реально є всі шанси перемогти. Там, звісно ж, не пройдуть ніяка умовна "Свобода" або "Правий сектор", тому що ми всі тут бандерівці, і з немовлят борщі варимо. А Надя - вона свій пацан», - продовжує Матюшин.
«Пам'ятайте всю цю її піар-підготовку? Подивитися їм в очі, попросити вибачення у матерів Донбасу? Ну, вся ця х*рня, яка нас вибісила», - каже блогер.
«Це мої умоприпущення: якщо за нею стоїть не ФСБ, а все-таки, Адміністрація президента нашого, то Порошенко буде другим Макіавеллі. Тому що ось так, одним пострілом добре розколоти "Батьківщину", точніше, не "Батьківщину", а її електорат, відколоти вагомий шматок, а, з іншого боку, завести українську державність на окуповані території через нібито дружнього їм політика - це було б круто», - вважає Матюшин.



Більше  читайте в блозі Ярослава Матюшина на ONLINE.UA: "Свой пацан" Надя: два неожиданных вывода о Савченко

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?