В Росії крупно осоромилися зі своїм власним гімном: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії крупно осоромилися зі своїм власним гімном: опубліковано відео

В Росії крупно осоромилися зі своїм власним гімном: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Народна артистка Росії Хібла Герзмава сильно осоромилася, виконуючи гімн Росії перед другим матчем Кубка Першого Каналу між Росією і Чехією в московській "Арені Легенд".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


Читайте також: Путін осоромився з гімном Росії, соцмережі вибухнули сміхом: з'явилося відео


Матч пройшов 16 грудня, і виконувати традиційний гімн перед ним вийшла Герзмава. Однак співачка відзначилася відсутністю влучень в ноти, після чого забула слова, - в першому куплеті заспівала «Росія - велика наша країна!» (замість «улюблена») і в рядку «Слався, Вітчизна наша вільна» заспівала «народна», - а потім просто попросила виконати гімн спочатку.



Користувачі соцмереж висміяли невдачу Герзмави з національним гімном. Так, користувач Дмитро Арафаілов написав: "Перш за все, вона запізнилася з першої нотою (позначається відсутність досвіду співу під фанеру). Як підсумок - стрес. Далі - більше. Якщо прислухатися, то вона почала співати гімн СРСР. Слово "Союз" (який непорушний...) чутно досить чітко. Поняття ще однієї помилки призвело до ще більшого стресу. Тому-то і пішли далі фальшиві нотки. Все зрозуміло".


Шмфт Шмфт: "Вона реально сказала "Можна з початку"? Лол".


ЛОПАТА ГОРОД: "Духовністю пробрало".


Mick Dundee: "Це п**дець, дайте співати гімн росіянам".


Микита Коновалов: "Міша, все фігня, давай по новій".


Відзначимо, що в стартовому матчі російські хокеїсти програли Швеції з рахунком 1:3, однак на матчі з Чехією виграли з рахунком 5:1.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  киянин на Червоній площі в Москві заспівав гімн України, що вразило користувачів мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?