Як Росія "качає" Україну: у СБУ видали нові гучні деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Як Росія "качає" Україну: у СБУ видали нові гучні деталі

Як Росія "качає" Україну: у СБУ видали нові гучні деталі
Джерело:  Еспресо

Радник глави Служби безпеки України Юрій Тандіт вважає, що так звані "республіки" були створені в рамках великомасштабного плану Росії по розхитуванню ситуації в Україні.


Про це він заявив в ході програми "Відповіді", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Еспресо.TV.


Тандіт зазначив, що останнім часом співробітниками СБУ було попереджено більше 300 терактів і ліквідовано щонайменше 30 диверсійних груп. "Починаючи з так званої Бессарабської республіки, закінчуючи "Харківською". Фейкові республіки теж намагалися створювати в рамках якраз цієї великої операції, до якої має відношення в тому числі план "Шатун", - сказав він.


Читайте також: Bellingcat довів десятки військових ударів Росії по Україні: з'явилося відео


Радник голови СБУ пояснив, що сторінки так званих "республік" зареєстровані в Москві і їх адміністрування здійснюється з Росії - на сайтах розміщують пряму рекламу із закликом виходити на заходи в Києві і інших містах.


"Це для мене лише фактор того, що є війна. В рамках цієї війни є 4 складових - політична, економічна, військова і інформаційна", - резюмував Тандіт і підкреслив, що проти України Росія використовує всі ці складові.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше актори студії "Квартал 95" припустили, що  план РФ по дестабілізації обстановки в Україні "Шатун" міг потрапити в пошту Владислава Суркова у вигляді звичайного спаму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?