Обама в останній прес-конференції відтоптався по Росії і Путіну: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Обама в останній прес-конференції відтоптався по Росії і Путіну: з'явилося відео

Обама в останній прес-конференції відтоптався по Росії і Путіну: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент США Барак Обама на своїй останній великій прес-конференції заявив про те, що Росія є більш слабкою країною, ніж США, проте в боротьбі з президентом РФ  Володимиром Путіним  американцям слід триматися за свої цінності.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в Facebook видання «Медуза».


«Росіяни не можуть змінити нас чи серйозно послабити. Вони менша країна, вони слабкіші. Їх економіка не виробляє нічого, що користується попитом, крім нафти, газу і зброї», - заявив Обама.


«У них немає інновацій. Але вони можуть на нас вплинути, якщо ми втратимо себе, якщо ми зрадимо свої цінності», - додав Обама.


Читайте також:  Місце і час виберемо самі: Обама зробив гучну заяву про помсту Путіну


«Путін може послабити нас, як він намагається зараз послабити Європу, якщо ми погодимося з тим, що можна заважати свободі преси, садити дисидентів або порушувати права людей через їх релігії або зовнішній вигляд», - також заявив Обама.


Відзначимо, на 20 січня 2017 року запланована інавгурація 45-го президента США - їм повинен стати Дональд Трамп, який переміг на листопадових президентських виборах в Америці.



Як повідомляв ONLINE.UA,  Обама також заявив про те, що під час останньої зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним в Китаї звертався до нього з вимогою припинити хакерські атаки на США, пригрозивши в іншому випадку наслідками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?