Одіозний Стрєлков розговорився про ватажків бойовиків на Донбасі: з'явилися відео
Категорія
Події
Дата публікації

Одіозний Стрєлков розговорився про ватажків бойовиків на Донбасі: з'явилися відео

Одіозний Стрєлков розговорився про ватажків бойовиків на Донбасі: з'явилися відео
Джерело:  online.ua

Бывший полевой командир боевиков на Донбассе  Ігор Стрєлков (Гіркін)  видав ряд відвертих зізнань про нинішніх ватажків бойовиків так званої ДНР і ЛНР, а також розповів про вбивства відомих сепаратистів Олександра Бєднова і Олексія Мозгового.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter користувача Necro Mancer, де опубліковані відповідні відео.


Інтерв'ю у бойовика Гіркіна взяв польський журналіст Томаш Мацейчук.


За словами Гіркіна-Стрєлкова, Мозговий і Бєднов були ліквідовані не українськими спецслужбами, а були вбиті внаслідок внутрішніх розборок бойовиків при санкціонуванні «влади» так званої ЛНР.


Читайте також:  Бойовик Стрєлков брудно облаяв і висміяв ватажка ДНР


Гіркін-Стрєлков також пройшовся і по ватажкові бойовиків так званої ДНР Олександрові Захарченко: за його словами, діяльність Захарченко він завжди оцінював негативно, і Захарченко не є лідером.


Він також назвав ватажків бойовиків так званих ЛНР і ДНР Ігоря Плотницкий і Олександра Захарченко бандитами, брехунами, контрабандистами, мародерами і маріонетками радника президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова.



Так собі Washington: Сорочечку він напевно ще в 8му класі носив. От же ж поц в маминій кофті.


Вассерман Залізний: Зате він духовно багатий!


Неватний Білорус: Тобто, якщо Савченко запропонує замиритись з не вбивцею, не маріонеткою і не мародером Гіркіним, то її слід підтримати?


Steven Gvozdevsky: Добре, а Стрєлков-Гіркін тоді хто?..


Гетьман Скоропадський: Нацист міркує про гопників.





Як повідомляв ONLINE.UA,  в жовтні Стрєлков (Гіркін) розкритикував президента РФ Володимира Путіна через підсумки переговорів "нормандської четвірки" в Берліні щодо Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?