Бурштинові війни: мережу вразило нове відео з Рівненщини
Категорія
Події
Дата публікації

Бурштинові війни: мережу вразило нове відео з Рівненщини

Бурштинові війни: мережу вразило нове відео з Рівненщини
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, на якому відображені масштаби незаконного видобутку бурштину в Рівненській області.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook української журналістки Інни Білецької.


Журналістка оприлюднила відео, зняте увечері 16 грудня в урочищі Азалія в районі населеного пункту Клесів Сарненського району Рівненської області. На відео знято велику кількість людей, що займаються добуванням бурштину, і їх автомобілі.


Читайте також: На Рівненщині через бурштин влаштували побоїще з поліцією: опубліковані фото


Білецька звернулася в своєму записі до міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, спікера МВС Артема Шевченко і губернатора Рівненщини Олексія Муляренко.


"Не підкажете де і чого немає оперштаба? Чому він припинив роботу? Вам і далі розповідають, що бурштин не видобувають масово? Або ви сьогодні не питали? А вчора?, - написала журналістка. - Може це легалізували, а нам сказати забули? Чорт забирай, або у відставку йдіть або зізнайтеся, що ви тупо підприємці, і на закон вам плювати. Поліцію викликала. Дзвонили питали дорогу на Клесів".




Інші користувачі соцмереж також висловили своє обурення. Так, Yana Biletskaya написала: "Просто шок... без слів".


Yaroslav Konoplastyy: "Я подивився, що в них ноги в воді, чи то пошкодувати".


Ніна Вуйтович проіронізувала: "Перемогли в області бурштинову мафію) а вам все те ввижається".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Генпрокуратура конфіскувала 200 кг бурштину, після чого чоловік намагався дати працівнику ГПУ хабар в $30 тис за закриття кримінального провадження та повернення бурштину, через що був затриманий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?