У Росії порівняли Путіна з Гітлером і здивувалися наївності Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії порівняли Путіна з Гітлером і здивувалися наївності Трампа

У Росії порівняли Путіна з Гітлером і здивувалися наївності Трампа
Джерело:  online.ua

В адміністрації обраного президента США Дональда Трампа мають намір здійснювати зовнішню політику тільки в контексті національних інтересів США, що є наївним щодо президента Росії  Володимира Путіна, чиї дії на європейському континенті корелюють з гітлерівською агресією.


Таку думку в своєму блозі на ONLINE.UA висловив російський фінансист і блогер Слава Рабинович.


«В Единбурзі я поспілкувався з членом майбутньої адміністрації Трампа (так вийшло). І ось, що він мені сказав», - повідомив Рабинович.


«Нова адміністрація збирається дивитися на зовнішній світ тільки з точки зору того, що відповідає або не відповідає національним інтересам США, і діяти відповідно. Я копнув глибше, і був неприємно здивований наївністю, обмеженістю і необізнаністю цієї людини щодо Росії і проблеми путінської ОЗУ (організованого злочинного угруповання - Ред.)», - продовжив Рабинович.


Читайте також: " Друг" Путіна в оточенні Трампа: західні ЗМІ назвали тих, кому варто хвилюватися


«Моє питання про те, чи відповідало національним інтересам США непоборювання Америки Гітлеру в 1938 році, поставило мого співрозмовника в повний ступор», - заявив блогер.


«Щось після цієї розмови я не впевнений в тому, що США будуть на боці Добра, коли мова заходить про Зло, як мінімум, в нашій частині планети ...», - вважає Рабинович.


Більше  читайте в блозі Слави Рабиновича на ONLINE.UA: Людина Трампа неприємно здивувала щодо Путіна


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?