Скандал з Саакашвілі і журналісткою: Аваков відреагував насмішкою
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал з Саакашвілі і журналісткою: Аваков відреагував насмішкою

Скандал з Саакашвілі і журналісткою: Аваков відреагував насмішкою
Джерело:  online.ua

Глава МВС України Арсен Аваков глузливо прокоментував  скандал, влаштований екс-губернатором Одеської області Міхеілом Саакашвілі у відповідь на звинувачення журналістки Ольги Ферар в популізмі, чим викликав хвилю жартів в соцмережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebok Авакова.


Читайте також: Саакашвілі прокоментував скандал з журналісткою і показав фото


"А водички ні у кого не знайшлося... вгамувати істерику?;) Стаканчика?", - написав міністр. Відзначимо, що у Арсена Авакова непрості відносини з Міхеілом Саакашвілі. Зокрема, широко відома перепалка політиків 14 грудня 2015 року на Раді реформ, коли міністр запитував екс-губернатора, чому той спілкувався з російським олігархом з приводу Одеського припортового заводу і як це пов'язано з його приватизацією. В ході гарячої суперечки  Аваков хлюпнув Саакашвілі в обличчя водою.



Користувачі соцмереж прокоментували слова Авакова. Так. Юлія Самборська критично зазначила: "Та Ви не менший популіст, ніж Саакашвілі".



Karl Volokh: "Вам не знати, Арсен Борисович, що метання склянок з водою - складний спорт, що вимагає регулярних вправ? :)".



Як повідомляв ONLINE.UA,  Міхеїл Саакашвілі заявив, що журналістка, яка  звинуватила його в популізмі,  є проплаченим помічником депутата від БПП Миколи Орлова, якого багато разів звинувачували в корупції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?