Савченко осоромилась із Порошенком і порівняла його з ватажками ДНР-ЛНР: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко осоромилась із Порошенком і порівняла його з ватажками ДНР-ЛНР: з'явилося відео

Савченко осоромилась із Порошенком і порівняла його з ватажками ДНР-ЛНР: з'явилося відео
Джерело:  newsone.ua

Народний депутат Надія Савченко, яку фракція «Батьківщина» вирішила вигнати зі своїх лав

, осоромилася, назвавши Петра Порошенка депутатом, і порівняла його з ватажками бойовиків ЛНР і ДНР — Ігорем Теслярським та Олександром Захарченко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю депутата в ефірі  NewsOne.

«Я кажу, що я не поважаю Петра Олексійовича Порошенка, я не вважаю його депутатом, гідним нашого українського народу», — сказала вона.
При цьому Савченко розповіла про відмінності таких понять, як терорист, сепаратист і колаборант і порівняла президента України з ватажками ДНР і ЛНР.


Читайте також: Савченко повинна померти для України - журналіст Денис Казанський

«Дії терористів – це підриви, підриви в Києві, підриви в центрі, з ким ворогуєш, в тилу десь підриви здійснювати, диверсії. Колаборанти — коли йде війна, це ті люди, які допомагають перемогти ворога свою країну. Сепаратисти — то ті люди, хто мають настрій не на збереження країни, а саме на підтримку ворожої сторони», — пояснила вона.



Депутат додала, що якщо Порошенко не продасть свою фабрику в Росії та судноремонтний завод у Севастополі — вона буде вважати його коллаборантом.
«Президент повинен негайно продати або зробити щось зі своєю Липецької фабрикою, зі своїми суднобудівними заводами, які стоять в Севастополі. Інакше наш президент є коллаборантом. Він допомагає нашому ворогові окупувати нашу територію, допомагаючи йому лагодити військову техніку. І завтра, наприклад, Чорноморський флот, який ввійшов в Севастополь і забрав у нас Крим, увійде в Одесу і забере все південне узбережжя. Так тоді хто у нас терористи, сепаратисти або колаборанти? Захарченко з Теслярським — або президент України Порошенка?» — емоційно заявила Савченко.


Читайте також: Кремль вирішив пожертвувати майбутнім Савченко заради однієї задачі


Крім того, вона запевнила, що дії влади надалі будуть походити на вчинки побіжного екс-президента Януковича.


«Ви будете бачити, що відбуватиметься далі, і ви зрозумієте, що попередня влада у вас була злочинці, Янукович втік, що ця влада у вас – такі ж злочинці. І також цього «Титаніка» тонути, йти на дно, і женіть їх в три шиї», - заявила вона.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  українські волонтери звинуватили Савченко в новій скандальній зустрічі із ворогами України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?