Скандал з російським календарем: дівчат-моделей обурили підписи
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандал з російським календарем: дівчат-моделей обурили підписи

Скандал з російським календарем: дівчат-моделей обурили підписи
Джерело:  TJ

Сирійські дівчата, які стали героїнями  пропагандистського календаря на 2017 рік, що вийшов у Росії, обурені «дурними фразами», котрі супроводжують їхні фото.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на tjournal.ru.
За словами Яри Хасан, студентки Російського університету Дружби народів, яка стала однією з дванадцяти героїнь календаря, використані в підсумковій роботі фрази не належали дівчатам і були приписані їм без їх дозволу.
«Ми думали, що там будуть тільки наші фотографії. Але ми були в шоці, коли побачили календар в інтернеті з цими дурними фразами. На своїй сторінці я пояснила для свого кола друзів, що сталося. Тому що реакція в Сирії жахлива. Всі зляться з-за цих фраз», — розповіла вона.


Читайте також: Союзник Путіна влаштував масові вбивства у захопленому Алеппо: з'явилися відеодокази

Своє обурення таким використанням образу сирійських дівчат виступила Анастасія Пекшева, автор фільму про сирійців в Росії, яка особисто знайома з багатьма з героїнь календаря.


«У конкретній ситуації найбільше шкода дівчат. Їх довірою просто скористалися, примальовувавши ідіотські фрази, та ще й виставивши їх як прямі цитати з підписом, навіть не запитавши дозволу, навіть не згадавши про те, як буде виглядати цей горе-проект на виході. Почувши про цю історію, знайомі з семи різних кінців планети в один голос радять судитися», — написала вона.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в Україні "виправили" скандальний пропагандистський календар на 2017 рік із зображенням дівчат із Сирії у кокошниках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?